Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Verdant Bútor országszerte 5 üzletben, összesen mintegy 3200 m2-en várja kedves vásárlóit. 

A Verdant Változatos:  termékeinket több gyártó, többféle stílusban készíti. A praktikus hétköznapi daraboktól a különleges designer bútorokig mindent megtalálhatsz nálunk. Ne feledd, ajánlataink egyediek, készletünk folyton változik. Ahogy a bölcs mondás is tartja: amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra! ☺

A Verdant Divatos: nyugatról behozott termékeink gyakran úttörőnek számítanak nálunk, és mi ezt imádjuk. Hazahozzuk Nektek a trendeket!

A Verdant Összeszerelt: ne bajlódj a dobozokkal! Mi minden bútorunkat összeszereljük, hogy alaposan megnézhesd, kipróbálhasd és otthon már ne legyen vele gondod. Válaszd ki, vidd haza, és használd!

Verdant Most! Termékeink készletről azonnal elvihetők. Egyedi ajánlatok, egyedien kedvező árakon.

A bútort elviszed, munka (összeszerelés) és a szemét (csomagolás) nálunk marad.

KÉK áras termékek: olyan bútorok, melyeken kis szépséghiba található. Funkciójukat így is teljesen ellátják, viszont áruk még kedvezőbb.

Hogyan született meg a Verdant Bútor?
Mit tesz egy vidéki család, ha nem találja meg helyben azokat a bútorokat (és olyan áron), amilyenekre vágyik? Elmegy akár a világ végére is, és beszerzi magának. Aztán hoz az álmélkodó barátoknak, ismerősöknek is. Majd híre megy, és már nem elég a kis garázs a „megrendelt” bútoroknak, úgyhogy kibérel egy raktárat. Kettőt pislog még, és már meg is született családi vállalkozása: a Verdant Bútor.

2018-ban megnyitottuk első üzletünket Békéscsabán. Ekkor már mintegy 500m2-en állítottuk ki bútorainkat. A következő nagy lépés pedig 2020-ban érkezett el. Ebben az évben cégünk 4 új üzletet nyitott: Szegeden, Kecskeméten Békésen és Békéscsabán. Ezzel együtt természetesen létszámban is kibővültünk.